Fleurtje Bloem luieruitslag.

 

 

Zwitsalbilletjes:

We kennen het allemaal wel, je bent jong en denkt ik heb nog een heel leven voor mij.
In de brugklas tijdens de saaie wiskundeles leken de secondes wel minuten te duren.
Alleen als je de 30 bent gepasseerd, dan pas komt het echte tijdsbesef.
Je wilt nog zoveel;
Relatie, kinder krijgen, carriƩre maken en ook nog een bucketlist afwerken voor je te oud bent.

Als je dan ineens single bent, dan is het schakelen, nieuwe wegen inslaan, waaronder ook het digitale pad bewandelen op zoek naar mister Right.

Ik Fleur dapper stijder naar romantiek, bewandel bewapend met een groot hart vol liefde en zelfspot het digitale pad dat Tinder heet. 35 jaar klapperende eierstokken, hunkerend naar oprechte liefde en een maatje voor het leven, stuit ik jawel op ene Henk.

Henk is eind 30 en te omschrijven als een enigzins gespierde spijker, melkflessenwit lichaam, wat overigens wel mooi matcht bij mijn witte bikini skin en hij was schaars gekleed. Henk droeg namelijk alleen een luier, ja je leest het goed een luier. Henk zijn hoofd was niet zichtbaar op de foto, maar hij stond in een soort sumoworstelaars houding in zijn luier in het gras.

 

 

Er ging van alles door mijn hoofd heen, meestal maak ik mij zorgen of iemand geen chlamydia, een druiper of andere seksueel overdraagbare aandoeningen heeft, maar in het geval van Henk ben ik toch meer bezorgd of hij geen luieruitslag heeft.

Daar waar een sensuele geur van een goedruikende man mij normaal kan verleiden, vraag ik mij af of de zwitsalbilletjes van Henk ooit enige vorm van erotiek of aantrekkingskracht bij mij zal kunnen opwekken. Mijn klapperende eierstokken, zijn onmiddellijk gestopt met klapperen. Ik denk niet dat ik diegene ben die mijn moedergevoelens wil uiten op een man van 37 jaar.

Er gaan een hoop gedachtes door mijn hoofd. Het dragen van maandverband vind ik al een ramp, laat staan dat je vrijwillig rond loopt in een luier. Respect voor Henk. Ik wil mijn Tena periode nog graag een tijdje uitstellen en kunnen lachen zonder dat mijn Tena volloopt.

Ik vind niet dat ik Henk mag veroordelen en kies er dan ook voor om Henk weg te swipen. We kunnen verschillende waarden en normen hebben in het leven, maar Henk was wel open en eerlijk wat betreft zijn behoeftes. Daar kunnen een hoop mensen met een verborgen agenda een voorbeeld aannemen. You go Henk!!!

Ik Fleur swipe vrolijk verder op zoek naar een niet zwitsal- maar sensuele mannengeur.