SOA Direct Kliniek

Wij zijn een online voorziening waar je terecht kunt voor al jouw vragen omtrent seksueel overdraagbare aandoeningen. Wij leveren thuistesten waarmee je jezelf kunt testen.

Mocht je test positief zijn, dan kunt u via ons online consult contact opnemen met onze arts voor een behandeling. Zodra onze arts deze heeft beoordeeld krijg je na betaling het medicatie recept anoniem thuis bezorgd. Wij staan voor een discrete en snelle werkwijze.

Levering van het recept is gemiddeld binnen 2 werkdagen. Ook beschikken wij over 3 afhaalpunten voor medicatie, te Ederveen, Garderen en Twello waar je de medicatie dezelfde dag kan ophalen. Mocht je het prettig vinden om toch door onze arts gezien te worden, kan dit in onze praktijk in Ederveen en Garderen.

Onze artsen

De SOA Direct Kliniek is opgericht door twee huisartsen. Met deze dienstverlening proberen we mensen snel en discreet te helpen om van hun probleem af te komen.

Bertus van Dijk

Ik ben Bertus van Dijk. Sinds 1993 werkzaam in een duo praktijk in Ederveen. Een patiënt coachen en service verlenen staat bij mij hoog in het vaandel. In SOA Direct Kliniek zie ik daar zorginnovatie, maatschappelijke betrokkenheid en patiëntgerichtheid in al zijn facetten terug.

BIG-nummer: 99020781301

Missie

Het taboe omtrent seksueel overdraagbare aandoeningen de wereld uit te helpen en te voorkomen dat het aantal soa’s gaat toenemen. Een online dienstverlening aan te bieden om mensen de mogelijkheid te bieden om (anoniem) zich te laten testen en behandelen.

Visie

In 2018 is het onderwerp seksueel overdraagbare aandoeningen nog steeds een taboe. Mensen vinden het ongemakkelijk om naar de huisarts te gaan om zich te laten testen.
Onze online voorziening zorgt dat u laagdrempelig in contact komt met onze testen en behandelingen. Ook voor een online consult en of behandeling bent u welkom.  Hiermee hopen wij dat u zich makkelijker laat testen en bijdraagt aan het voorkomen van verdere overdraging van soa’s.

Onze werkwijze

U kunt online een test bestellen of u fysiek laten testen op onze locatie te Ederveen.
Een zelftest wordt anoniem thuisbezorgd. Mocht u een positieve testuitslag hebben, dan kunt u online contact met ons opnemen voor verdere behandeling.

De arts gaat online een consult met u aan, om te kijken welke behandeling het beste bij u past. Uw medicatie wordt dan discreet thuis gestuurd.. Indien u het wenst kunt u het consult ook in Ederveen laten plaatsvinden en daar uw medicatie persoonlijk ontvangen.