Een SOA?

Gemiddeld krijgen in Nederland ongeveer 100.000 mensen een SOA. De meest voorkomende zijn chlamydia, herpes, genitale wratten, gonorroe, hiv, syfilis en hepatitis B. Omdat een SOA niet altijd klachten geeft, is verstandig om je bewust te zijn van de gevolgen en hoe je het kunt oplopen. Hoe eerder een SOA ontdekt wordt, hoe beter.

Bij ons kun je online terecht voor al je vragen én de oplossing voor een SOA, seksueel overdraagbare aandoening. Wij leveren thuistesten waarmee je jezelf kunt testen.

Is je test positief, dan kun je via een online consult contact opnemen met onze arts voor een behandeling.

Na beoordeling van het online consult krijg je, na betaling, je medicatie anoniem thuisbezorgd. Discreet en snel!

Meer weten over de diverse SOA’s die er zijn? Klik op de SOA voor meer uitleg:

Chlamydia
Gonorroe
Genitale wratten
Hepatitis B
Genitale herpes
Syfilis
Trichomonas
HIV

 

Heb je onbeschermde seks gehad en bang dat je mogelijk een SOA hebt opgelopen? Doe dan voor de zekerheid altijd een test! Je kunt een test fysiek laten doen of zelf een test afnemen.

SOA zelftest

Heb je onbeschermde seks gehad en bang dat je mogelijk een SOA hebt opgelopen? Doe dan voor de zekerheid altijd een test! Je kunt een test fysiek laten doen of zelf een test afnemen.

Consult en medicatie

Heb je een (zelf) test gedaan en is daaruit gekomen dat je een SOA hebt? Bij ons kun je snel en discreet een online consult doen en vervolgens medicatie thuisgestuurd krijgen. We maken onderscheid tussen een SOA consult en PrEP consult.

SOA consult en medicatie

Heb jij een zelftest gedaan of SOA test laten doen en ben je positief getest met een van bovengenoemde SOA’s? Dan heb je een behandeling nodig. Bij de SOA Direct Kliniek kun je nu een online consult doen, om vervolgens de medicatie thuisgestuurd te krijgen. Het is ook mogelijk om een consult in Ederveen te laten plaatsvinden en direct de medicatie mee te krijgen. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via het contactformulier, om een afspraak te maken. Kosten zijn inclusief medicatie, BTW en verzendkosten.

Tarief consult + medicatie: 45 euro

PrEP consult en medicatie

Door jezelf te beschermen met PrEP, zorgt de pil wanneer je in aanraking komt met hiv, dat de besmette cellen niet kunnen binnendringen. Bij de SOA Direct Kliniek kun je nu een online consult doen, om vervolgens de medicatie thuisgestuurd te krijgen. Het is ook mogelijk om een consult in Ederveen te laten plaatsvinden en direct de medicatie mee te krijgen. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via het contactformulier, om een afspraak te maken. Kosten zijn inclusief BTW.

Tarief consult: 90 euro (consult + medicatie)

Na het consult nemen we contact met je op voor medicatie. Na het eerste consult en medicatie (voor 1 maand), kun je nog 3 herhaalrecepten krijgen voor €57,50 per recept.