Direct contact

Wil je ons een vraag stellen of meer weten over onze werkwijze? Stel de vraag via onderstaand contactformulier. Wij streven ernaar je vragen binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Locatie

Wij leveren een online dienst en product. Vind je het toch prettig om door onze arts gezien te worden, dan kan dit in onze praktijk te Ederveen. Geef dit aan via het contactformulier.

Locaties SOA Direct Kliniek:

Marktplein 6
6744 WN Ederveen

Oud Millingenseweg 34
3886 ME Garderen

 

Contactformulier

Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Voor advies verwijzen we u door naar ons consult.

Een SOA?

Gemiddeld krijgen in Nederland ongeveer 100.000 mensen een SOA. De meest voorkomende zijn chlamydia, herpes, genitale wratten, gonorroe, hiv, syfilis en hepatitis B. Omdat een SOA niet altijd klachten geeft, is verstandig om je bewust te zijn van de gevolgen en hoe je het kunt oplopen. Hoe eerder een SOA ontdekt wordt, hoe beter.

Bij ons kun je online terecht voor al je vragen én de oplossing voor een SOA, seksueel overdraagbare aandoening. Wij leveren thuistesten waarmee je jezelf kunt testen.

Is je test positief, dan kun je via een online consult contact opnemen met onze arts voor een behandeling.

Na beoordeling van het online consult krijg je, na betaling, je medicatie anoniem thuisbezorgd. Discreet en snel!

Meer weten over de diverse SOA’s die er zijn? Klik op de SOA voor meer uitleg:

Chlamydia
Gonorroe
Genitale wratten
Hepatitis B
Genitale herpes
Syfilis
Trichomonas
HIV

 

Heb je onbeschermde seks gehad en bang dat je mogelijk een SOA hebt opgelopen? Doe dan voor de zekerheid altijd een test! Je kunt een test fysiek laten doen of zelf een test afnemen.